chirsitne magnusson hudvård anisktsbeahndling fransar bryn göteborg billdal hovås


Christine Magnusson, Hudterapeut

Cidesco diplomerad och medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation) samt grundare av Pro Clinic. Christine gick ut den Norska hudvårdsskolan i Oslo 1992. Sedan dess har hon hunnit med att öppna salong Messegue inne på NK i Göteborg som hon drev i några år innan hon började på NK-parfym där hon även var salong ansvarig. Drömmen var att öppna eget nära sitt hem och våren 2007 slog portarna upp till salong Pro Clinic i Billdal, där hon idag har arbetat som hudterapeut i 10 år. Förutom Pro Clinic äger och driver Christine sedan 2013 även Chriss Divine Cosmetics, ett icke djurtestat make-up märke med tillverkning i Milano. Därmed gick ytterligare en av hennes drömmar i uppfyllelse. Med en stor passion för hudvård välkomnar Christine er in på en avslappnande och välgörande behandling!

maria nilsen massage göteborg billdal hovås


Maria Nilsen, Massageterapeut

Diplomerad massör och certifierad massageterapeut. Maria anslöt sig till Christine och Lotta på Pro Clinic 2008, samma år utbildade hon sig vidare till massageterapeut vid Hälsoteket. Maria har tidigare arbetat inom vården men också läst journalistik som hon också varit verksam inom. Hon har en stor passion för kost och träning, älskar att laga bra mat och är gärna behjälplig i kunders träningsupplägg. Med över tio års erfarenhet och utöver vanlig massage arbetar Maria med idrottsrelaterade skador och andra tillstånd såsom värk i muskler, överansträngningar, migrän och spänningar. Hon gör även hembesök om så önskas och bedömningen är att det fungerar för både henne och kunden. Hjärligt välkomna på massage hos Maria!

lotta fotvård proclinic


Lotta Schöneberger, Forvårdterapeut

Medicinsk diplomerad fotterapeut med bakomliggande undersköterske utbildning. Lotta är född och uppvuxen i Billdal och bor idag med sin familj i Kullavik. Lotta har hunnit med att driva både lunchrestaurang och café innan hon bestämde sig för att gå vidare inom fotvård. Hon har över 10 års erfarenhet som fotterapeut, startade först sitt egna företag "Lottas fotvård" och knappt ett år senare flyttade Lotta in i Pro Clinics nyöppnade salong där hon nu varit med i 10 år. Med hög efterfrågan på ögonfransförlängningar utbildade hon sig 2009 till ögonfransstylist. I samband med flytten till nya lokaler i Uggledal 2016 gick Lotta med som delägare av Pro Clinic tillsammans med Maria och Christine.


kicki frisör proclinic

Kristine Skoog, Frisör

Diplomerad frisör och hårstylist. Kristine är född och uppvuxen i Billdal, efter gymnasiet utbildade hon sig till klipptekniker på Englés & Jones Hair Academy i London. Efter några år flyttade Kristine hem igen och vidareutbildade sig vid Oslo frisörskole i Göteborg, och har sedan dess arbetat som frisör både på hemmaplan och runt om i världen. Med sina äventyr och erfarenheter finns hon sedan begynnelsen av 2016 på Pro Clinic och erbjuder allt från en vanlig klippning till färg och avancerade uppsättningar. Frisöryrket är hennes stora passion och hon har även gått en barberar kurs hos Sharper of Sweden samt make-up utbildning hos Make Up Store. Välkommen in och ta del av Kristines erfarenheter!​